Arnhemse Bomen Vertellen

[NL] We zijn klaar met het installeren van de sensoren die bewegingen van bomen zichtbaar maken voor het menselijk oog. Deze bomen nemen deel aan het kunstproject ‘Arnhemse Bomen Vertellen’ van Anaïs Berck, te zien van 15 juni tot 15 september in de parken van Arnhem. Met veel dank aan Marcel Wenker, Rob Borst en de bomenwerkers van de Gemeente Arnhem 🌳🌳🌳

[EN] We finished installing the sensors that will show us the movements that usually remain invisible to the human eye. For the art project ‘Arnhemse Bomen Vertellen’ by Anaïs Berck, on sight from 15 June till 15 September in the parks of Arnhem. With a big thank you to Marcel Wenker, Rob Borst and the tree workers of the Gemeente Arnhem 🌳🌳🌳

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *