Julia Butterfly Hill hanging on a branch in the top of Luna

Bomen in Boeken

Als deel van het programma ‘Leef Bewust’ organiseert An een avond rond een reeks boeken over bomen en het bos, zowel fictie als non-fictie. We lezen samen een reeks inspirerende fragmenten. Elk fragment is voorzien van een inleiding.

Staan oa op het programma: Annie Proulx’ Schorshuiden, Jean Hegland’s Het Woud der Belofte, Amitav Gosh’ De Vloek van de Nootmuskaat, Robin Wall Kimmerers Een Vlecht van Heilig Gras, Richard Powers Tot in de Hemel, Julia Butterfly Hill’s Luna’s Erfenis, Kim Stanley Robinson’s The Ministry for the Future, Anaïs Berck’s Boomlief …

Afspraak: dinsdag 18 april om 19u30 in GC Wabo, Delleurlaan 39-43, 1170 Bosvoorde

Meer informatie: https://www.wabo.be/activiteiten/leef-bewust-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *